- 28 april 2017
Inspirerende innovaties in zoetwaren
Inspirerende innovaties in zoetwaren Regina Maiseviciute Haydon op Chocolate Innovation Conference Regina Maiseviciute Haydon is een Global Food & Drink Analyst die werkt vanuit het Mintel kantoor in Londen als deel van het Mintel Food and Drink Team. In die capaciteit verschaft ze inzichten over wereldwijde innovaties, consumententrends en marktontwikkelingen. Ze is een frequente spreker op internationale sectorevenementen, maar richt zich ook rechtstreeks tot klanten van Mintel. Ze heeft meer dan vijftien jaar ervaring bij toonaangevende agentschappen voor marktonderzoek en strategische analyse, waar ze inzichten en aanbevelingen bood aan vooraanstaande Europese en internationaal opererende FMCG-organisaties en -verpakkingsfabrikanten, kleinhandelaars en overheidsinstellingen. Ze spreekt vloeiend Engels, Pools, Litouws en Russisch, wat het haar mogelijk maakt om direct en zonder aarzelen in te pikken op lokale trends en hierover te communiceren. Regina heeft een master ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.