Inspirerende innovaties in zoetwaren  

Inspirerende innovaties in zoetwaren

Inspirerende innovaties in zoetwaren Regina Maiseviciute Haydon op Chocolate Innovation Conference Regina Maiseviciute Haydon is een Global Food & Drink Analyst die werkt vanuit het Mintel kantoor in Londen als deel van het Mintel Food and Drink Team. In die capaciteit verschaft ze inzichten over wereldwijde innovaties, consumententrends en marktontwikkelingen. Ze is een frequente spreker op internationale sectorevenementen, maar richt zich ook rechtstreeks tot klanten van Mintel. Ze heeft meer dan vijftien jaar ervaring bij toonaangevende agentschappen voor marktonderzoek en strategische analyse, waar ze inzichten en aanbevelingen bood aan vooraanstaande Europese en internationaal opererende FMCG-organisaties en -verpakkingsfabrikanten, kleinhandelaars en overheidsinstellingen. Ze spreekt vloeiend Engels, Pools, Litouws en Russisch, wat het haar mogelijk maakt om direct en zonder aarzelen in te pikken op lokale trends en hierover te communiceren. Regina heeft een master ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.