- 02 mei 2017
Unieke pralines met vloeibare kern
Unieke pralines met vloeibare kern Een gezonde en verantwoorde lekkernij Pralon is de nieuwe generatie van pralines in de chocoladewereld in het gamma van de luxe-pralines. Het is een praline met een liquide kern, die volgens een gepatenteerd productie procedé de suiker cocon in traditionele pralines vervangt zonder overmatige toevoeging van suikers of vetten. De vervangende vulling kan zowel alcoholisch (whisky, gin, rum, cognac …) als niet-alcoholisch (fruit coulis, thee, koffie …) zijn of een combinatie van beide. Deze techniek biedt de garantie van een lichte en een verantwoorde lekkernij met het potentieel van een grote variëteit aan smaken aan te bieden. Meer weten? De CEO van Pralco, Hugo Van Caekenberghe, is een van de sprekers op de Belgium Chocolate Summit op 28 september. Schrijf u nu hier in.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.