Eindejaarsdemo op 4 locaties in september  

Eindejaarsdemo op 4 locaties in september

Eindejaarsdemo op 4 locaties in september Met Pascal De Deyne & Jean-Thomas Schneider Demonstrateurs PASCAL DE DEYNE Pascal heeft na zijn opleiding in ‘Ter groene poorte´ en stage bij het gerenomeerde Fauchon in enkele Belgische topzaken gewerkt. Sinds ruim 3 jaar werkt hij als chef d’atélier bij patisserie Van Dender. Gepassioneerd gaat hij op zoek naar nieuwe technieken en trends in de wereld van de patisserie. Pascal heeft deelgenomen aan meerdere patisseriewedstrijden waaronder: 2014, 1* plaats Chocolate Award Brugge 2011, 3* plaats La Coupe du Monde de la Patisserie Lyon 2009, 3* geselecteerde plaats nationale World Chocolate Master 2008, 2* plaats Dutch Pastry Award 2007, 1* plaats Trophée George Boute, Brugge JEAN-THOMAS SCHNEIDER Jean-Thomas kan terugkijken op een indrukwekkend parcours. Als gepassioneerd en gedreven patissier werkte hij in de mooiste sterrenzaken in Frankrijk. In 2012 creëert hij JTSchneider.net, een consulting en opleidingscentrum, die ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.