- 14 november 2019
- Door Marie Verhulst
- | 3 min. leestijd
Cargill innoveert in chocolade met verlaagd suikergehalte
Er heerst wereldwijd een steeds grotere vraag naar gezonde(re) producten bij de hedendaagse consument. Cargill, een van de grootste chocoladeproducenten ter wereld, wil meesurfen op deze evolutie en investeerde daarom 5 miljoen dollar in de site in Moeskroen, specifiek om in te spelen op de grote vraag naar minder suiker in chocolade. Dankzij de holistische aanpak van de chocolade-ingenieurs is men erin geslaagd om een uniek recept te ontwikkelen en een chocolade tot 30% minder suiker te ontwikkelen, zonder in te boeten op smaak en textuur.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.