Het coronavirus heeft voor velen heel wat roet in het eten gegooid. Ook de Belgium Chocolate Summit die oospronkelijk in april gepland stond, heeft moeten wijken. Maar geen nood. Maak u alvast klaar voor een unieke digitale summit waar al uw zintuigen ook zullen geprikkeld worden!
Het team van Chocolaterie heeft beslist om een digitale versie van de Belgium Chocolate Summit te organiseren. Zo zijn we er zeker van dat alles veilig kan verlopen en dat het event zeker zal doorgaan op de geplande tijdstippen...
David van Acker is chocolatier en medezaakvoerder van chocolaterie-patisserie Zuut in Leuven. Voor Chocolaterie maakte hij, in samenwerking met Veliche Gourmet, een praline met zomerse smaken.
Het kiezen van het juiste navigatiesysteem is niet altijd even eenvoudig. Vandaag de dag is het aanbod enorm en zijn de functies al even uitgebreid. Vaak zien we als consument de bomen door het bos niet meer en zoeken we heil...
Likeur en chocolade, het vormt een gedroomd huwelijk. Er mag tegenwoordig dan wel spanning heersen rond alcohol, voor pralines vormt het natuurlijke product een ontegensprekelijke toegevoegde waarde.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.