Online magazines

24 september 2020 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
sluit geen compromissen
Het vakmanschap moet je intelligent aanpakken. Je moet je tijd niet steken in het maken van roomdeeg in recordtempo als een machine dat ook kan. Steek je energie in de smaak van het product, in het verbeteren van recepten en sluit hierbij geen compromissen. Ontdek alles in het visie-interview met Giot.
Marie Verhulst
Bladmanager
Room is een essentiële basisgrondstof in de bakkerijsector. Producenten zitten niet stil om hun assortiment continu te verfijnen. Ze bieden producten aan met specifieke eigenschappen voor ...
Belcolade organiseert een Cacao-Trace wedstrijd waarbij heel wat leuke prijzen gewonnen kunnen worden, waaronder een reis naar Ivoorkust om de Cacao-Trace plantages en boeren te bezoeken! Ontdek hier hoe u kan deelnemen!
Raphaël Giot is een naam die bij de lezers misschien wel een belletje doet rinkelen. De man won tien jaar geleden de bronzen medaille op de Coupe du Monde de la Pâtisserie. En dat heeft hem geen windeieren gelegd. Zijn klanten weten...
Twee pralines van Chocolatier Vandenbulcke uit Kortrijk dragen vanaf nu het label van West-Vlaams streekproduct. De gekende Paardenkoppraline en de Cortryck praline zijn al sinds jaar en dag geliefd in de Leiestreek. Voortaan zijn ze dus ook officieel erkend als 100% streekproduct.
Nu het beleid een maximaal aantal auto’s aan de stekker of de waterstofpomp (H2) wil – en de auto-industrie daar gretig op inspeelt – heeft auto-elektrificatie de toekomst mee. De klant wordt gemotiveerd met fiscale voordelen, vrijstellingen...
Kleur bekennen. Daar draait het om bij de Mood Chocolates. Het is een nieuw concept van Callebaut, dat aansluit op de behoeften van de nieuwe generatie consumenten en dat gebaseerd is op de trend Mood Food.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.