Online magazines

23 oktober 2020 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
geef uw klanten de juiste reden
"Om gekozen te worden door de consument moet je je echt uniek maken. De hedendaagse consument heeft 101 manieren om een product te kopen. Je moet hem dan ook een heel goede reden geven om uit die 101 aanbieders hem te overtuigen dat jij de beste bent", aldus Jean-Pierre Roelands. Ontdek tal van tips hoe u dat precies doet!
Marie Verhulst
Bladmanager
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Belcolade organiseert een Cacao-Trace wedstrijd waarbij heel wat leuke prijzen gewonnen kunnen worden, waaronder een reis naar Ivoorkust om de Cacao-Trace plantages en boeren te bezoeken! Ontdek hier hoe u kan deelnemen!
Kenwood, een wereldleider in keukenapparatuur, onthult maar liefst twee nieuwe XL-innovaties die u het leven makkelijker zullen maken. Maak kennis met de Titanium Chef Patissier XL en de Kenwood Cooking Chef XL. Wat ze zo uniek maakt, ontdekt u hier!
Gault&Millau maakt voor de vijfde keer een selectie van de beste chocolatiers bekend in een nieuwe gids. Dit jaar werd er opnieuw door middel van anonieme degustaties een selectie gemaakt van de beste chocolatiers in Belgiƫ en in Luxemburg.
In deze PMG Connects geeft een Securex-expert u gerichte en verstaanbare antwoorden op uw vragen m.b.t. aanwerven, sociale bijdragen enz. Lees verder en zie door de bomen terug het bos.
Na meer dan dertig jaar voor Colruyt Group gewerkt te hebben, is Jean-Pierre Roelands in zijn 'vrije tijd' voornamelijk bezig met consulting voor middelgrote en grote bedrijven. Ook hij heeft het retaillandschap de afgelopen decennia enorm...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.