Online magazines

30 oktober 2020 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
unieke kunstwerken 
Meer dan duizend kilo chocolade heeft men verwerkt bij het maken van unieke chocoladecreaties voor de Train Expo. Peter Teerlinck en Bart Steegmans hebben maanden gezwoegd om de Train Expo nog meer het bezoeken waard te maken. Ga zeker een kijkje nemen!
Marie Verhulst
Bladmanager
Vanaf 20 oktober, kan je in Train World terecht voor Expo Choco Loco, een unieke tentoonstelling waar chocolade en treinen worden verweven. Train World is het Belgische treinmuseum van de NMBS, gelegen in en aan het station van Schaarbeek.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Kenwood, een wereldleider in keukenapparatuur, onthult maar liefst twee nieuwe XL-innovaties die u het leven makkelijker zullen maken. Maak kennis met de Titanium Chef Patissier XL en de Kenwood Cooking Chef XL. Wat ze zo uniek maakt, ontdekt u hier!
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Ontdek hier of u alle vragen correct kan beantwoorden. Bovendien WINT u misschien een fles champagne door slechts 7 meerkeuzevragen te beantwoorden!
win
Noten en chocolade zijn een gouden combinatie. In dit artikel proberen we een overzicht te geven van wat er op de markt is, en ontdekt u welke mogelijkheden er zijn om uw assortiment uit te breiden of aan te scherpen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.