Online magazines

05 november 2020 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
springt u mee op de vegan kar?
Veganistische levensmiddelen duiken alsmaar meer op. Hoewel het aantal mensen dat kiest voor een veganistische levensstijl nog maar een klein deel van de consumentenpopulatie uitmaakt, spelen steeds meer fabrikanten hierop in. Heeft u al een vegan aanbod? Waar liggen volgens u de grootste uitdagingen?
Marie Verhulst
Bladmanager
Steeds meer Belgen streven een veganistisch leef- en eetpatroon na. Voor hen behelst dit echter meer dan alleen het vermijden van de consumptie van dierlijke producten. Het is een filosofie en een levenswijze, wat zich vertaalt...
Het wordt duidelijk hoe de gebeurtenissen van de afgelopen maanden consumenten stimuleren om gezonder te eten en een betere levensstijl te omarmen. Ontdek hier hoe chocolade van Belcolade kan bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van consumenten
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.