Online magazines

16 december 2020 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
hoogdagen
Na de feestdagen kan u al meteen uitkijken naar de volgende topdagen voor u: Valentijn en Pasen. Wat zijn de trends voor Valentijn? Vertel ons verder alles over uw paascreaties en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox!
Marie Verhulst
Bladmanager
De periode rond Pasen is wellicht een van de belangrijkste periodes in uw chocolaterie. In dit onderzoek bekijken we welke producten u aanbiedt en hoe u het precies aanpakt. Vul het snel in en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox!
Hou de productiviteit en de klanttevredenheid van uw bedrijf hoog dankzij een VoIP provider. FoundCOM biedt de beste state-of-the-art telecomservice waarbij kwaliteit en bereikbaarheid leiden tot optimale resultaten.
Zorg voor een uitstekend valentijnsassortiment, met de nodige aandacht aan de klassieke vormen en kleuren, maar probeer in de mate van het mogelijke ook creatief uit de hoek te komen.
Profiteer deze maand nog van de Orange Business Deals voor u en/of uw collega's. Vijf exclusieve voordelen en keuze uit een abonnement met of zonder Iphone.
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
Het afgelopen jaar zorgde voor veel veranderingen in ons dagelijks leven alsook in de consumententrends. Belcolade inspireert u dan ook graag met nieuwe creaties, in lijn met deze trends. Dit doen we tijdens 2 webinars op 25 en 26 januari 2021.
Kleur bekennen. Daar draait het om bij de Mood Chocolates. Het is een nieuw concept van Callebaut, dat aansluit op de behoeften van de nieuwe generatie consumenten en dat is gebaseerd op de trend Mood Food.
Solco is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in alle soorten kunstharsvloeren voor heel wat verschillende toepassingen. Solco staat voor expertise, duurzaamheid, functionaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.