Online magazines

05 januari 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
beste wensen!
Laat me beginnen met u een gelukkig nieuwjaar te wensen! Dat 2021 een succesvol én gezond jaar worden voor u. Voor we starten, blik ik graag terug op 2020. Ontdek hier welke artikels u het meest gelezen heeft! Ook in het nieuwe jaar plannen we heel wat interessante content op u af te vuren. 
Marie Verhulst
Bladmanager
De periode rond Pasen is wellicht een van de belangrijkste periodes in uw chocolaterie. In dit onderzoek bekijken we welke producten u aanbiedt en hoe u het precies aanpakt. Vul het snel in en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox!
Invriezen van pralines heeft enkele markante voordelen. Meer planningsmogelijkheden, een hoger productierendement en minder risico op vetbloem, om er maar enkele te noemen. Maar toch zijn er enkele aandachtspunten.
De vegan scene in België is eerder beperkt als je die vergelijkt met de community's in Groot-Brittannië, Duitsland en de VS. Maar dat hoeft niet te betekenen dat klanten met een veganistische levensstijl niet kunnen genieten van zoetigheden.
Consumenten snacken steeds vaker tussendoor. Met allerhande repen, gedrageerde producten of verrassende truffels komt u aan deze behoefte tegemoet. Besteed hierbij voldoende aandacht aan gezonde ingrediënten...
Gault&Millau maakt voor de vijfde keer een selectie van de beste chocolatiers bekend in een nieuwe gids. Dit jaar werd er opnieuw door middel van anonieme degustaties een selectie gemaakt van de beste chocolatiers in...
Chocoladeversieringen scoren nog steeds het beste. Hier kunnen patissiers en chocolatiers zich ook heel makkelijk mee onderscheiden en een meerwaarde bieden dankzij gepersonaliseerde decoraties. Lees hier hier meer over de acht trends in patisseriedecoraties en...
De nieuwe Daily is de perfecte partner voor de bouw, met zijn sterke chassis, unieke laadvermogen en brandstofefficiëntie. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd een model op maat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.