Terugkerende thema's zoals Valentijn of Pasen zijn belangrijk voor elke chocolatier. Toch is het niet altijd evident om elk jaar creatief of vernieuwend uit de hoek te komen. Laat u alvast inspireren door een aantal onmisbare tips! Marie Verhulst Bladmanager
Zorg voor een uitstekend valentijnsassortiment, met de nodige aandacht aan de klassieke vormen en kleuren, maar probeer in de mate van het mogelijke ook creatief uit de hoek te komen.
De periode rond Pasen is wellicht een van de belangrijkste periodes in uw chocolaterie. In dit onderzoek bekijken we welke producten u aanbiedt en hoe u het precies aanpakt. Vul het snel in en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox!
Vernieuwende en kleurrijke ideeën voor Pasen. Chef Christa Muyldermans deelt graag haar chocolade- en patisseriecreaties in de 5 kleuren van chocolade, afgewerkt met de Mona Lisa paasdecoraties tijdens...
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
Hidde De Brabander is geen onbekende in de wereld van de patisserie, chocolade en ijs. Zijn ultieme missie? Dat is enerzijds jonge mensen enthousiast maken voor het vak en anderzijds de consument te overtuigen om...
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.