Online magazines

12 januari 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
verras met valentijn
Terugkerende thema's zoals Valentijn of Pasen zijn belangrijk voor elke chocolatier. Toch is het niet altijd evident om elk jaar creatief of vernieuwend uit de hoek te komen. Laat u alvast inspireren door een aantal onmisbare tips! 
Marie Verhulst
Bladmanager
Zorg voor een uitstekend valentijnsassortiment, met de nodige aandacht aan de klassieke vormen en kleuren, maar probeer in de mate van het mogelijke ook creatief uit de hoek te komen.
De periode rond Pasen is wellicht een van de belangrijkste periodes in uw chocolaterie. In dit onderzoek bekijken we welke producten u aanbiedt en hoe u het precies aanpakt. Vul het snel in en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox!
Vernieuwende en kleurrijke ideeën voor Pasen. Chef Christa Muyldermans deelt graag haar chocolade- en patisseriecreaties in de 5 kleuren van chocolade, afgewerkt met de Mona Lisa paasdecoraties tijdens...
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
Hidde De Brabander is geen onbekende in de wereld van de patisserie, chocolade en ijs. Zijn ultieme missie? Dat is enerzijds jonge mensen enthousiast maken voor het vak en anderzijds de consument te overtuigen om...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.