Online magazines

21 april 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Wie worden de winnaars?
De Belgium Chocolate Awards gaan op zoek naar het chocoladetalent van vandaag én morgen. Binnenkort is het zover. Dan weten we wie er de beste praline en chocolade bar heeft. Maak hier alvast kennis met onze negenkoppige jury.
Marie Verhulst
Bladmanager
 
Het is zover. Deze week worden alle creaties voor de Chocolate Awards beoordeeld door een profesionnele vakjury. Wie ze zijn, ontdekt u hier!
Olivier Willems heeft in 27 jaar tijd zichzelf weten uit te bouwen tot een sterk merk. De Oostende chocolatier heeft zich steeds weten aan te passen aan de wensen van de consument en deinst niet terug voor een experiment.
Tegenwoordig is een klantenkaart veel meer dan een papieren kaartje waar u stempels op plaatst. Dankzij digitale innovaties kunt u het onderste uit de kan halen om niet alleen uw klanten te behouden, maar ook om nieuwe klanten aan te trekken.
Ontdek snel de nieuwe Fiat Pro-stockwagens: maak meteen de beste keuze voor uw zaak met een Talento, Fiorino, Doblo of Ducato!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.