Online magazines

28 april 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

beleef de BELGIUM CHOCOLATE AWARDS bij u thuis!
Bent u ook benieuwd welke unieke creaties strijden voor de Belgium Chocolate Awards? Bestel dan nu de Chocolate Awards Tasting box en proef zelf de top 3 beste pralines en chocolate bars in real life. En dat is niet alles, de box bevat ook leuke extra's van de partners en een abonnement op Chocolaterie. Neem snel een kijkje en reserveer vandaag nog uw box!

Marie Verhulst
Bladmanager
 
Wilt u de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards ook fysiek beleven? Bestel nu de Chocolate Awards Tasting box en proef zelf de top 3 beste pralines en chocolate bars in real life.
Chocoladeversieringen scoren nog steeds het beste. Hier kunnen patissiers en chocolatiers zich ook heel makkelijk mee onderscheiden en een meerwaarde bieden dankzij gepersonaliseerde decoraties.
Van artisanale confiserie tot een groothandel in chocolade en terug naar het bereiden van artisanale pralines. Het verhaal van familiebedrijf Roose’s Chocolate World gaat al even mee.
Begin maart opende een nieuwe Jumbo vestiging in Goor, Nederland. Volgens Jumbo het meest duurzaam ontworpen supermarktpand van de Benelux.  Diverse duurzaamheidsaspecten zorgen voor een totale BREEAM-ontwerpscore van 90,79%.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.