Online magazines

05 mei 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Unieke chocoladebars in olympisch thema
In aanloop naar de Belgium Chocolate Awards stellen we graag de deelnemende creaties aan u voor. Ontdek in dit online magazine welke chocoladebars strijden voor de Best Filled Chocolate Bar! Wilt u daarnaast de Belgium Chocolate Awards bij u thuis beleven?  Bestel dan nu de tasting box en proef zelf de top 3 beste pralines en chocolate bars in real life.

Jade Lambrecht
Bladmanager
 
De Belgium Chocolate Awards gaan op zoek naar het chocoladetalent van vandaag én morgen. Binnenkort is het zover. Dan weten we wie er de beste praline en chocoladebar heeft. Maak hier alvast kennis met de deelnemers in de categorie Best Filled Chocolate Bar.
Alle partners van de Belgium Chocolate Awards 2021 voor u op een rij.
Wilt u de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards ook fysiek beleven? Bestel nu de Chocolate Awards Tasting box en proef zelf de top 3 beste pralines en chocolate bars in real life.
Nu de vaccinatie echt goed op gang komt, pakt Fangio de Baets van Chocolaterie Pralinette in Brugge uit met een exclusief pakket vaccins. Smakelijke hoera-spuitjes die luisteren naar lookalike namen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.