Online magazines

11 mei 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
winnaars belgium chocolate awards
Het is zover, het moment van de waarheid is aangebroken! Door covid-19 hebben we er iets langer op moeten wachten dan normaal, maar we zijn verheugd om de winnaars van de negende editie van de Belgium Chocolate Awards bekend te kunnen maken. Ook benieuwd? Neem snel een kijkje en ontdek welke unieke creaties een award in de wacht sleepten.

Jade Lambrecht - bladmanager
 
De negende editie van de Belgium Chocolate Awards is een feit. Ontdek in de video hoeveel creaties meedongen voor de awards, hoe de jurering verliep, welke inspiratiebronnen veelvoorkomend waren en waarom de partners de Belgium Chocolate Awards ondersteunen.
Veliche is over de hele wereld op zoek gegaan naar het ongewone, ongebruikelijke en onbekende om een nieuw assortiment aan Signature Origins chocolade te creëren. Deze chocolades zullen je creativiteit voeden en de verbeelding van je klanten prikkelen.
Juryleden Justine Lannoo, Jelle Verstraete en Wim Vyverman maken de top 3 bekend in de categorie 'beste praline bij de professionelen'.
De optimale verwerking van alcohol en Cointreau in het bijzonder: hoe haal je er een commercieel en creatief voordeel uit? Welke parfums versterken de smaak en welke aroma’s zorgen voor een originele foodpairing?
Juryleden Fien Oosthuyse, Bernard Proot en Erik Goossens maken de top 3 bekend in de categorie 'beste praline bij de studenten'.
We houden allemaal van chocolade en we willen dat het voor altijd blijft bestaan. Daarvoor moet duurzame chocolade de norm worden. Callebaut loopt al sinds 2012 voorop in duurzaam geteelde cacao. Maar onze ambities gaan verder.
Juryleden Guido Devillé, Justine Lannoo en David Maenhout maken de top 3 bekend in de categorie 'chocoladebars bij de professionelen'.
Benieuwd naar de unieke creaties van de winnaars? Bestel dan nog snel een Chocolate Tasting Box en oordeel zelf over de top 3 beste pralines en chocoladebars. Wees er snel bij, want er zijn nog slechts enkele boxen beschikbaar!
Ontwikkeld voor chocoladeliefhebbers, voldoet de ChocoOne aan alle eisen voor kleinschalige productie met de hoogste product kwaliteit. Eén lijn - verschillende productcombinaties: massieve, inclusie bevattende of one-shot producten.
U kent ons al: ducaju® ontwikkelt en produceert op maat gemaakte verpakkingen en presentatieoplossingen in karton. Wij helpen presentaties mooier maken en verhalen beter te vertellen. Wij maken merken tastbaar.
Welke implicaties brengt suikervervanging in chocolade en aanverwante producten met zich mee? Als partners van de Belgium Chocolate Awards geven Ir. Claudia Delbaere (Cacaolab) en Ir. Davy Van de Walle (Universiteit Gent) tekst en uitleg hierover.
PARTNERS BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2021
Alle partners van de Belgium Chocolate Awards 2021 voor u op een rij.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.