Online magazines

26 mei 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

JONGEREN SERVEREN VOEDING VAN MORGEN
"Als het aan jongeren ligt, dan zal onze voeding er in 2030 mogelijk helemaal anders uitzien. Ingrediënten als kweekvlees, algen of insecten lijken nu misschien nog heel exotisch, maar zouden zeker mainstream kunnen worden", voorspelde trendwatcher Tom Palmaerts tijdens het Food Forward Festival. De winnaars van de Food At Work Ecotrophelia Awards gingen dit jaar aan de slag met kikkererwten, chlorella, spirulina en hennep.

 

Jade Lambrecht Bladmanager
 
Jongeren willen mee vorm geven aan voeding, maar zonder compromissen te maken tussen smaak, gezondheid, duurzaamheid en gemak. Dat tonen de twee winnaars van de innovatiewedstrijden van Fevia.
Een romig vanille-ijsje, smeuïg yoghurtijs of een verkoelende sherbet ... schepijs bestaat in heel wat soorten. Elke variant heeft zijn eigen bereidingswijze en technische vereisten. Schepijs maken vraagt immers heel wat kennis én vaak ook investeringen in de nodige apparatuur.
We worden vrolijk van chocolade, dat weten we allemaal. Maar wist u ook dat chocolade gecombineerd kan worden met essentiële oliën als therapeutische behandeling?
Consumenten snacken steeds vaker tussendoor. Met allerhande repen, gedrageerde producten of verrassende truffels komt u aan deze behoefte tegemoet.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.