Online magazines

09 juni 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

5 trends in ambachtelijk ijs
De geliefde ijsklassiekers zullen niet gauw van de troon worden gestoten, maar door te experimenteren met uitgekiende smaakcombinaties en in te spelen op de huidige tendensen kunt u een extra troef op tafel leggen en u onderscheiden van de concurrentie. We zetten de belangrijkste trends in ijs(smaken) van dit moment op een rijtje.

Jade Lambrechtbladmanager
 
Belgen zijn vaak erg traditioneel als het om ijsjes gaat, want vanille pronkt al jaren bovenaan de lijst van populaire ijssmaken en ook chocolade en aardbei mogen niet in het aanbod ontbreken.
Dankzij ijs als supplementaire business verhoogt u uw omzet, krijgt u meer naambekendheid en onderscheidt u zich van de concurrentie. Met het correcte advies kiest u de juiste machines.
De uitreiking van de Belgium Chocolate Awards gemist? U komt hier alles te weten over de winnaars, de deelnemende creaties en de partners van de Chocolate Awards.
Benieuwd naar de unieke creaties van de winnaars van de Belgium Chocolate Awards? Bestel dan nog snel een Chocolate Tasting Box en oordeel zelf over de top 3 beste pralines en chocoladebars. Wees er snel bij, want het zijn de laatste!
Massepain Sleeubus, een verborgen culinaire parel vlakbij het Antwerps Groen Kwartier aan de Isabellalei 92 waar zich al bijna honderd jaar een charmante marsepeinfabriek schuilhoudt, lanceert zijn eigen consumentenlabel “Louis d’Anvers”.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.