Vorige maand maakten we de winnaars bekend van de negende editie van de Belgium Chocolate Awards. In de categorie beste praline bij de professionelen troefde Hannes D'Heedene zijn tegenstanders af met zijn creatie 'Belgian Cats'. We gingen langs in Deerlijk om de winnaar persoonlijk te feliciteren.
Hannes D’Heedene, winnaar van de Belgium Chocolate Awards in de categorie beste praline bij de professionelen, zocht en vond zijn inspiratie bij het vrouwelijke, Belgische basketbalteam. De uitstraling van de praline spreekt boekdelen.
Veliche is over de hele wereld op zoek gegaan naar het ongewone, ongebruikelijke en onbekende om een nieuw assortiment aan Signature Origins chocolade te creëren. Deze chocolades zullen je creativiteit voeden en de verbeelding van je klanten prikkelen.
De optimale verwerking van alcohol en Cointreau in het bijzonder: hoe haal je er een commercieel en creatief voordeel uit? Welke parfums versterken de smaak en welke aroma’s zorgen voor een originele foodpairing?
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.