Online magazines

16 juni 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

winnaar belgium chocolate awards aan het woord
Vorige maand maakten we de winnaars bekend van de negende editie van de Belgium Chocolate Awards. In de categorie beste praline bij de professionelen troefde Hannes D'Heedene zijn tegenstanders af met zijn creatie 'Belgian Cats'. We gingen langs in Deerlijk om de winnaar persoonlijk te feliciteren. 

Jade Lambrecht bladmanager
 
Hannes D’Heedene, winnaar van de Belgium Chocolate Awards in de categorie beste praline bij de professionelen, zocht en vond zijn inspiratie bij het vrouwelijke, Belgische basketbalteam. De uitstraling van de praline spreekt boekdelen.
Veliche is over de hele wereld op zoek gegaan naar het ongewone, ongebruikelijke en onbekende om een nieuw assortiment aan Signature Origins chocolade te creëren. Deze chocolades zullen je creativiteit voeden en de verbeelding van je klanten prikkelen.
De optimale verwerking van alcohol en Cointreau in het bijzonder: hoe haal je er een commercieel en creatief voordeel uit? Welke parfums versterken de smaak en welke aroma’s zorgen voor een originele foodpairing?
Het wereldwijde merk Cacao Barry lanceert een WholeFruit-chocolade die ambachtslieden over de hele wereld betovert: WholeFruit Evocao.
Poll: Hoe kunnen wij u helpen?
Omdat wij u graag voorzien van nuttige content lanceren wij volgende vraag: Aan welke info heeft u als foodprofessional de grootste behoefte?
 
Info over (nieuwe) recepten/bereidingen
 
Info over (nieuwe) producten
 
Info over (nieuwe) apparatuur
 
Info over management
 
Info over inrichting (winkel en atelier)
 
Info over marketing/communicatie
 
Info over wetgeving
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.