Online magazines

23 juni 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

welke chocoladebar won de belgium chocolate award?
Met enkele jaren ervaring in de patisseriewereld werkt Tio van Ginneken momenteel als chocolatier bij Manus in Brasschaat. De jonge twintiger wist de jury van de Belgium Chocolate Awards te overtuigen met zijn creatieve chocoladebar ‘Yamato’. We gingen langs in Brasschaat om de winnaar persoonlijk te feliciteren.

Jade Lambrecht bladmanager
 
Tio van Ginneken wist de jury van de Belgium Chocolate Awards te overtuigen met zijn creatie. De chocoladebar is opgebouwd uit drie lagen: een fris zure gelei van sudachi, een kruidige witte chocoladeganache en een krokantje van gekarameliseerde kokos.
Callebaut loopt al sinds 2012 voorop in duurzaam geteelde cacao. Maar hun ambities gaan verder. Ze nemen hun verantwoordelijkheid met gedurfde doelen die ze tegen 2025 bereikt willen hebben.
De ChocoOne voldoet aan alle eisen voor kleinschalige productie met de hoogste productkwaliteit. Eén lijn - verschillende productcombinaties: massieve, inclusie bevattende of one-shot producten.
Sinds het begin is het Dandelion-team gefocust op het ‘heruitvinden’ van chocolade. Dandelion’s chocolade bestaat daarom enkel uit twee ingrediënten: ethisch geproduceerde, goed gefermenteerde, zorgvuldig geroosterde bonen en biologische rietsuiker.
WELKE RECEPTEN VERKIEST U?
Uit de vorige poll bleek dat 1 op 3 foodprofessionals van ons inspiratie verwacht voor recepten. Wij polsen graag nog even welke types u liefst ontvangt.
 
Inspiratie voor seizoensgerechten (lente, zomer, herfst, winter)
 
Inspiratie per producttype (vlees, vis, vegetarisch,...)
 
Inspiratie voor specifieke gelegenheden (Valentijn, Pasen, eindejaar,...)
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.