Online magazines

30 juni 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

 
welke student won de belgium chocolate award?
Jong, ambitieus en boordevol creativiteit; het zijn drie eigenschappen die Yannick Haast typeren. De jonge Olenaar was laatstejaarsstudent aan Sint Jozef Geel toen hij met zijn praline ‘Medaru’ de jury wist te overtuigen tijdens de Belgium Chocolate Awards in de categorie beste praline voor studenten. "De florale smaak van sudachi past perfect bij een klassieke, zachte karamelganache en een rijke macadamia-praliné", vertelt Yannick. 

Jade Lambrecht - bladmanager
Yannick Haast was laatstejaarsstudent aan Sint Jozef Geel toen hij met zijn praline ‘Medaru’ de jury wist te overtuigen tijdens de Belgium Chocolate Awards in de categorie beste praline voor studenten.
Vaktechnische kennis die je leert op school combineren met competenties en vaardigheden die je in de vingers krijgt op de werkvloer, het is de best mogelijk combinatie om jongeren een beroep aan te leren.
De Barry Callebaut Group, ‘s werelds grootste producent van kwaliteitschocolade en cacaoproducten, heeft een overeenkomst getekend voor de overname van Europe Chocolate Company (ECC).
Belcolade biedt tal van communicatiematerialen aan waarmee u over Cacao-Trace kan communiceren richting uw klanten. Vraag naar uw Cacao-Trace Welkom Kit bij uw Belcolade vertegenwoordiger.
De leegstand van winkelpanden in Vlaanderen staat zwaar onder druk, zeker in de stadskernen. Waregem is een van de weinige steden die het een pak beter doet dan de rest. Als regionale winkelstad neemt ze tal van initiatieven.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.