Online magazines

13 juli 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

 
ORIGINECHOCOLADES MEER DAN OOIT EEN MEERWAARDE
De consument vraagt meer dan ooit naar producten waarvan hij de oorsprong kent en die op een duurzame en eerlijke manier tot stand zijn gebracht. Al blijft het belangrijkste criterium voor de keuze van originechocolade de heerlijke smaak. Voor bakkers en patissiers de uitgelezen kans om het aanbod te verfijnen. Fabrikanten geven advies en recepturen, en reiken tools aan om uw klanten te informeren.

Jade Lambrecht - bladmanager
De vraag naar bereidingen met originechocolade neemt alsmaar toe. De consument vraagt meer dan ooit naar producten waarvan hij de oorsprong kent en die op een duurzame en eerlijke manier tot stand zijn gebracht.
Duitsland en Nederland zouden meer chocolade exporteren dan België, volgens De Morgen (2017). Wat deze cijfers ook beweren, Belgische chocolade is een erg gegeerd luxeproduct omdat kleine en middelgrote producenten hoogwaardige nicheproducten, zoals gevulde pralines, creëren.
Belcolade biedt tal van communicatiematerialen aan waarmee u over Cacao-Trace kan communiceren richting uw klanten. Vraag naar uw Cacao-Trace Welkom Kit bij uw Belcolade vertegenwoordiger.
Raphaël Giot is een naam die bij de lezers misschien wel een belletje doet rinkelen. De man won meer dan tien jaar geleden de bronzen medaille op de Coupe du Monde de la Pâtisserie. En dat heeft hem geen windeieren gelegd.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.