De consument vraagt meer dan ooit naar producten waarvan hij de oorsprong kent en die op een duurzame en eerlijke manier tot stand zijn gebracht. Al blijft het belangrijkste criterium voor de keuze van originechocolade de heerlijke smaak. Voor bakkers en patissiers de uitgelezen kans om het aanbod te verfijnen. Fabrikanten geven advies en recepturen, en reiken tools aan om uw klanten te informeren.
De vraag naar bereidingen met originechocolade neemt alsmaar toe. De consument vraagt meer dan ooit naar producten waarvan hij de oorsprong kent en die op een duurzame en eerlijke manier tot stand zijn gebracht.
Duitsland en Nederland zouden meer chocolade exporteren dan België, volgens De Morgen (2017). Wat deze cijfers ook beweren, Belgische chocolade is een erg gegeerd luxeproduct omdat kleine en middelgrote producenten hoogwaardige nicheproducten, zoals gevulde pralines, creëren.
Belcolade biedt tal van communicatiematerialen aan waarmee u over Cacao-Trace kan communiceren richting uw klanten. Vraag naar uw Cacao-Trace Welkom Kit bij uw Belcolade vertegenwoordiger.
Raphaël Giot is een naam die bij de lezers misschien wel een belletje doet rinkelen. De man won meer dan tien jaar geleden de bronzen medaille op de Coupe du Monde de la Pâtisserie. En dat heeft hem geen windeieren gelegd.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.