Online magazines

18 augustus 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

 
perfecte glazuur voor patisserie
Glazuur is licht en geeft uw creaties een speelse en hedendaagse toets in harmonie met de overige ingrediënten: een fijn laagje boven op of over een product om het te beschermen tegen uitdrogen. De meeste glaçages kunnen puur gebruikt worden, maar toevoegingen van gehakte nootjes, cacaogrué of zelfs fruitpurees of praliné scherpen de creativiteit aan.

Jade Lambrecht  - bladmanager
De glacering van taarten is met het oog op de uitstraling van de creaties uiterst belangrijk. Afwerkingen met ganache, glaçage en/of gelei winnen duidelijk terrein door de productieve en strakke afwerking die mogelijk is.
Wist je dat de kans groter is dat jouw klanten een aankoop doen als ze karamelchocolade zien in je toonbank? én dat ze zelfs bereid zijn er 50% meer voor te betalen? Laat deze gouden kans niet liggen en ontdek de GOLD recepten van onze chefs!
Onze landgenoot Joeri Vandekerkhove (27) slaagde er dit jaar in om zijn vijf Nederlandse tegenstanders af te troeven en de prestigieuze Dutch Pastry Award in de wacht te slepen. “Ik heb getracht om klassieke smaakcombinaties opnieuw uit te vinden”, aldus Joeri.
Boek nu uw tickets voor de IAA MOBILITY in München van 7 tot en met 12 september 2021! Onder het motto "What will move us next" staat de nieuwe IAA MOBILITY voor de digitale en klimaatneutrale mobiliteit van de toekomst.
Een chocolatier zonder amandelen, hazelnoten of pistaches is als een paard zonder ruiter. En er zijn heel wat meer soorten dan enkel de klassiekers. Ook cashews, pinda’s en macadamianoten hebben in het buitenland reeds hun potentieel bewezen.
De valentijnsperiode is wellicht een van de belangrijkste periodes in uw chocolaterie. In dit onderzoek bekijken we welke producten u aanbiedt en hoe u het precies aanpakt. Vul de enquête snel in en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.