Online magazines

24 augustus 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

 
VOOR U OPGESOMD: TRENDS IN DECORATIES
Voor patissiers, chocolatiers en ijsbereiders is er tegenwoordig een creatief en vooral uitgebreid gamma aan decoraties op de markt. Fabrikanten zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën om elk door u afgewerkt product die meerwaarde te geven die de consument zoekt. Hiermee creëert u trendy ambachtelijke creaties voor elke gelegenheid.

Jade Lambrecht  - bladmanager
In de assortimenten van diverse aanbieders signaleren we zowel dagelijks bruikbare als thematische versieringen in chocolade, marsepein, suiker en eetbaar papier, én niet-eetbare varianten in kunststof.
ETIMEDIA luxeverpakkingen stelt zijn nieuwe sint- & kerstcollecties voor tijdens de jaarlijkse showroomdagen van 5/09 t.e.m. 10/09 in Mechelen, en op BROODWAY van 26/09 t.e.m. 29/09 te Kortrijk. Bekijk via onderstaande button onze cataloog of bezoek www.etimedia.be
De valentijnsperiode is wellicht een van de belangrijkste periodes in uw chocolaterie. In dit onderzoek bekijken we welke producten u aanbiedt en hoe u het precies aanpakt. Vul de enquête snel in en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox!
Niet één maar twee keer viel PIVA in de prijzen op de negende editie van de Belgium Chocolate Awards. Lynn Van Dommelen behaalde met haar praline Sakura zilver bij de professionals en ook student Renzo Devleeschauwer strandde op een mooie tweede plaats met zijn creatie.
Er zijn de jongste weken erg veel terugroepingen van producten met een te hoog gehalte aan residuen van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide. Het Voedselagentschap publiceerde ondertussen een aantal 'frequently asked questions' over de materie.
Fevia stelt zich vragen bij de noodzaak om ook eindproducten zonder detecteerbare sporen van ethyleenoxide terug te roepen: "Zeker wanneer dat voor voedselverlies zorgt en de economische impact voor voedingsbedrijven in de miljoenen dreigt te lopen."
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.