Online magazines

01 september 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

 
holle chocoladefiguren blijven een must
Chocolade is en blijft een grote favoriet bij jong en oud, en al zeker in een land dat internationaal bekend staat voor dit smakelijke snoepgoed. Zeker Sinterklaas is een van de belangrijkste periodes voor elke chocolatier. Chocolaterie deed vorig jaar een eigen onderzoek in het kader van Sinterklaas. Dit jaar schotelen we de belangrijkste bevindingen voor aan een aantal gerenomeerde namen in de chocoladewereld.

Jade Lambrecht  - bladmanager
Chocolaterie Magazine deed vorig jaar een eigen onderzoek in het kader van Sinterklaas. Dit jaar schotelen we de belangrijkste bevindingen voor aan een aantal gerenomeerde namen in de chocoladewereld.
Wanneer je klaar wilt zijn voor de toekomst kun je er niet meer omheen. Consumenten vragen vaker naar vegan producten. Om chocolatiers, bakkers en patissiers bij deze vraag te ondersteunen, lanceert Callebaut de NXT chocolade range.
Justine Lanoo en haar vriend Niels Segers zijn de drijvende krachten achter de gloednieuwe chocolaterie Goût Fou in Zele. Via de gemeenschappelijke liefde voor chocolade leerden ze elkaar kennen en openden in mei 2020 hun eigen zaak.  Al snel werden ze beloond met de titel 'Ontdekking van het Jaar' door Gault & Millau.
De valentijnsperiode is wellicht een van de belangrijkste periodes in uw chocolaterie. In dit onderzoek bekijken we welke producten u aanbiedt en hoe u het precies aanpakt. Vul de enquête snel in en krijg als eerste de resultaten in uw mailbox!
Niet één maar twee keer viel PIVA in de prijzen op de negende editie van de Belgium Chocolate Awards. Lynn Van Dommelen behaalde met haar praline Sakura zilver bij de professionals en ook student Renzo Devleeschauwer strandde op een mooie tweede plaats met zijn creatie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.