Online magazines

19 oktober 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

 
MAAK UW BEDRIJF FUTUREPROOF
De voedingsindustrie staat voor grote uitdagingen. De wereldbevolking stijgt, dus meer monden moeten worden gevoed. Bovendien zijn de eisen voor de productie steeds strenger, is er een tekort aan technische werkkrachten, zijn consumenten kritischer naar de oorsprong en ecologische afdruk van hun aankopen toe en ga zo maar door. Hoe wapent u uw bedrijf het best tegen de uitdagingen van de toekomst? Het PMG Food Process Seminar hoopt u daarop het antwoord te bieden!

Jade Lambrecht bladmanager
Hoe wapent u uw voedingsbedrijf het best tegen de uitdagingen van de toekomst? Het PMG Food Process Seminar hoopt u daarop het antwoord te bieden!
Als we bedrijven klaar willen maken voor de toekomst, zullen we ook loopbanen ‘futureproof’ moeten maken. De sector wil voedingsbedrijven en hun werknemers hierin bijstaan via een nieuw loopbaanfonds bij Alimento.
De nieuwe ‘guideline 44’ van EHEDG is een hulpmiddel voor al wie betrokken is bij het ontwerp, de bouw of verbouwing en het onderhoud van voedselproductiefaciliteiten, klaar voor de toekomst. Hein Timmerman geeft de nodige tekst en uitleg.
Hans Mekking, eigenaar van Urban Cacao, maakt sinds 2014 “de lekkerste chocolade van de stad” in hartje Amsterdam. De bean-to-bar producent staat bekend om zijn rijke assortiment tabletten gemengd met verschillende ingrediënten. Elke unieke smaak verdient volgens Hans een unieke verpakking met volledig eigen design.
Callebaut presenteert een nieuw bakkerij-inspiratiemagazine om je te helpen aan de hoge eisen van (ook jonge) klanten te voldoen. Daarnaast kun je een webinar volgen, waarin Chocolate Academy chef Ton Jongejan je inwijdt in de geheimen van de chocoladetaart- en tartelette.
Chocolatier Vandenbulcke lanceert Petit Melo Caramel, de nieuwste smaakvariant van hun succesvolle kleine melopralines. Petit Melo Caramel heeft een dubbele laag ‘gouden’ caramelchocolade en is afgewerkt met een crunch van caramel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.