Chocolade is en blijft een grote favoriet bij jong en oud, en al helemaal in een land dat internationaal bekend staat voor dit smakelijke snoepgoed. Zeker Sinterklaas is een van de belangrijkste periodes voor elke chocolatier. Chocolaterie deed vorig jaar een eigen onderzoek in het kader van Sinterklaas. Dit jaar schotelen we de belangrijkste bevindingen voor aan een aantal gerenomeerde namen in de chocoladewereld. Jade Lambrecht - bladmanager
Chocolaterie Magazine deed vorig jaar een eigen onderzoek in het kader van Sinterklaas. Dit jaar schotelen we de belangrijkste bevindingen voor aan een aantal gerenomeerde namen in de chocoladewereld.
Tijdens het PMG Food Process Seminar gaan 6 experts in op dit thema, gevolgd door een debat met bedrijfsleiders uit de sector. Ontdek het programma en schrijf u gratis in voor deelname aan dit unieke event!
Saveurs & Métiers, de vakbeurs die voortaan ieder jaar plaatsvindt, verzamelt de laatste trends voor alle professionals uit de voedingssector en foodretail. Gedurende 3 dagen kunt u het meest omvattende aanbod voor uw bedrijfssector ontdekken.
De proeftuin ‘AR/MR support voor laboranten, procesoperatoren en onderhoudstechnici’ van VLAIO creëert een raamwerk voor het toepassen van AR en MR. Projectleider Fabian Di Fiore van UHasselt legt uit wat er binnen die proeftuin gebeurt.
Als we bedrijven klaar willen maken voor de toekomst, zullen we ook loopbanen ‘futureproof’ moeten maken. De sector wil voedingsbedrijven en hun werknemers hierin bijstaan via een nieuw loopbaanfonds bij Alimento.
Chocolade en kunst gaan hand in hand en daar is Peter Teerlinck, meester-chocolatier en praktijkleerkracht aan Ter Groene Poorte, rotsvast van overtuigd. “Met het artistieke wil ik verbazing opwekken bij mijn leerlingen, want zonder verwondering dool je in een doodlopend straatje.”
Op korte termijn - Op zelfstandige basis of flexi - Pakweg 8 dagen per maand in overleg - Atelier vlakbij de kathedraal van Antwerpen - Mooie vergoeding - Interesse? Dan graag je CV met foto naar info@chofleur.com
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.