Online magazines

08 juni 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
10 tips voor extra omzet tijdens de zomer
Voor je het weet staan we aan de vooravond van de zomervakantie, een periode die vaak synoniem is voor een gezapige verkoop. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Ga aan de slag met 1 van de 10 ideëen die winkelcoach Caroline Quintijn je zomaar geeft! 

Jade Lambrecht - bladmanager
Het is niet omdat de zomermaanden een rustige periode zijn, dat je social media in een zomerslaap gaat. We hadden het er net over dat mensen juist heel actief zijn op hun mobiele telefoon in de zomermaanden.
Ontdek in dit boek meer dan 40 originele pralines, chocoladerepen en bean-to-bars, laat u verwonderden door unieke concepten en neem een kijkje achter de schermen van nieuwe of gerenoveerde winkelpanden.
In mei 2022 opende Cargill, producent van de luxe chocolademerken VelicheTM, Smet, en Leman, officieel het House of Chocolate® in Moeskroen, België.
Volgens de nieuwe wetgeving bent u vanaf 1 juli 2022 verplicht uw klanten de mogelijkheid aan te bieden om elektronisch te betalen. Bij Worldline helpen we u met betaaloplossingen op maat van uw zaak.
Rechtzetting: vorig week sloop een foutje in de nieuwsbrief. Chocolaterie Goossens heeft een patent op het chocoladehart met geslepen facetten en de diamantvormige verpakking.
Consumenten vragen steeds vaker naar vegan of zuivelvrije producten. Om chocolatiers, bakkers en patissiers bij deze vraag te ondersteunen, lanceert Callebaut de NXT chocoladerange. Een assortiment dat inspeelt op de consumentenbehoeften van de toekomst.
De wetgeving omtrent elektronisch betalen komt eraan en u moet tegen 1 juli 2022 in orde zijn. U kijkt dus best zo snel mogelijk om een betaalterminal aan te schaffen. Payworld begeleidt u naar de beste betaaloplossing – goedkoop, flexibel en zonder wurgcontract.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.