Maria koos voor de bean-to-bar reep 76% Madagaskar, met cacaobonen uit Ambanje, een klein stadje in het noorwesten van het land. De reep bevat weinig cacaoboter, zeer weinig rietsuiker en geen andere ingrediƫnten, waardoor het ideaal is voor liefhebbers van volle chocolade, diabetici en mensen met voedselintoleranties.
De winnaar van de Belgium Chocolate Awards 2022 in de categorie 'Bean-To-Bar' is Maria D'Alo! Verbaasd maar zeer gelukkig deelde zij haar passie voor chocolade met ons.
Mario Vandeneede reisde de wereld af op zoek naar de beste bonen. Op de Belgium Chocolate Awards gaf hij een interessente presentatie over hoe je kan starten met bean-to-bar chocolade.
De enorme passie en gedrevenheid van de deelnemers was steeds een motivatie voor ons team om een nieuwe editie te organiseren en de wedstrijd verder te doen evolueren. Ontdenk hier enkele hoogtepunten van de voorbije edities.
Al voor de tiende keer ging het team van het vakblad Chocolaterie met de Belgium Chocolate Awards op zoek naar het chocoladetalent van vandaag en morgen. Maar herinner jij je nog wie de vorige winnaars waren? We duiken even de geschiedenis in.
Dit exclusieve naslagwerk van de Belgium Chocolate Awards is een complete en onmisbare verrijking voor elke professional die met chocolade werkt of verkoopt.
Bestel het boek extra voordelig als abonnee of geniet extra korting in combinatie met het vakblad Chocolaterie.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.