Online magazines

02 augustus 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
vegan chocolade in opmars
Vegan chocolade raakt steeds meer ingeburgerd. Naast de gezondheidsvoordelen en de klimaatwinst spelen ehtische motieven een alsmaar grotere rol. Steeds meer chocolatiers proberen zich met een veganistisch assortiment te onderscheiden en spelen zo in op een sterk groeiende nichemarkt. 

Jade Lambrecht - bladmanager
In welke mate is vegan chocolade vandaag ingeburgerd, wat zijn de voordelen als je het aanbiedt, welke uitdagingen zijn er en hoe spelen de leveranciers hierop in?
Om de bron van cacao met eigen ogen te aanschouwen, krijgen de studenten van Ter Groene Poorte de kans om naar Mexico af te reizen onder leiding van Peter Teerlinck.
Voor je het weet staan we aan de vooravond van de zomervakantie, een periode die vaak synoniem is voor een gezapige verkoop. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Ga aan de slag met 1 van de 10 ideeën die winkelcoach Caroline Quintijn je zomaar meegeeft!
Met de Food At Work Ecotrophelia Awards daagt de Belgische voedingsindustrie studenten uit om zelf de voeding van morgen te ontwikkelen. Jongeren mikken daarbij opvallend vaak op minder voedselverlies. Ontdek hier de winnaar ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.