"Hoe kan ik ervoor zorgen dat we met z'n allen meer aandacht besteden aan chocolade op een speelse manier", vroeg Bram Hullebroeck uit Steendorp zich af. En plots was de ingeving daar. "Ik breng een elegante praline op de markt met sidekicks, namelijk dips en crunches." Het unieke concept ging niet onopgemerkt voorbij.
“Ik breng een elegante praline op de markt met sidekicks, namelijk dips en crunches. Zo wordt het eten opnieuw een beleving en krijgt de praline de aandacht die het verdient”.
De wereld is constant in verandering en dat aan een continu hoog tempo. De laatste jaren is het belang van innovatie dan ook enorm gegroeid en is het zelfs een noodzaak geworden, maar hoe begin je daar nu aan?
'Inspirations 2022', het exclusief naslagwerk met de beste Belgische chocoladecreaties en het vakblad Chocolaterie zijn een onmisbare bron van informatie en inspiratie voor elke professional die met chocolade werkt of verkoopt.
De enorme passie en gedrevenheid van de deelnemers was steeds een motivatie voor ons team om een nieuwe editie te organiseren en de wedstrijd verder te doen evolueren. Ontdenk hier enkele hoogtepunten van de voorbije edities.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.