Online magazines

07 september 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
4 collega's over hun sintaanbod
Het lijkt nog veraf, maar nu de zomermaanden achter de rug zijn, loert Sinterklaas alweer om de hoek. Niet enkel chocolatiers, maar ook andere aanbieders springen op de kar. Hoe proberen chocolatiers zich te onderscheiden? We laten vier collega's aan het woord. 

Jade Lambrecht - bladmanager
Voor vele chocolatiers zorgt Sinterklaas voor een van de drukste periodes in het jaar. De laatste jaren is het belang van sociale media enkel maar gegroeid en dat merken de chocolatiers ook.
Voor banketbakkers en chocolatiers is Kerstmis hét hoogseizoen van het jaar. Hoe kan je je het beste voorbereiden op de kerstperiode? Veliche™ chef-kok Peter Remmelzwaal geeft enkele belangrijke tips.
Wij polsen bij de lezers van Chocolaterie in hoeverre bean-to-bar is ingeburgerd, welke obstakels u ervan weerhouden en uit welke cacaoproducerende landen de ingrediënten afkomstig zijn.
Onze vijf zintuigen stimuleren onbewuste prikkels. Prikkels die een klant kunnen verleiden tot extra aankopen. Maar, en nu wordt het interessant, je kan de prikkels ook bewust stimuleren en zo de omzet doen stijgen.
Laat u op 18 oktober inspireren door wereldtopper Frank Haasnoot. Hij zal zijn geheimen prijsgeven met rationeel gebak met 'inspiratie met decoratie' als thema.
De stadschocolatiers Wim Vyverman en Nick Wauters pakken uit met de Reynaert Pralines, in een nieuwe geschenkverpakking gepresenteerd, met tekeningen van de street art-kunstenaar Dzia én een smakelijk stukje treffende proza van auteur Ilyo.
Wie van plan is om zijn bedrijfsvoertuigenpark te elektrificeren maar de stap nog niet durft te zetten, zal zeker en vast zijn gading vinden in Ford Pro. Ford Pro biedt volledig geïntegreerde, digitale oplossingen om klanten te helpen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.