Online magazines

20 september 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
3 belangrijkste chocoladetrends voor 2023
Met Taste Tomorrow worden gloednieuwe inzichten onthuld die ingrijpende veranderingen in consumentengewoonten en -voorkeuren aantonen, wat implicaties heeft voor spelers in de chocoladesector. Ook voor volgend jaar zetten een aantal opvallende evoluties zich voort. Ontdek de top 3 trends die de chocolade-industrie van 2023 vorm zal geven!

Jade Lambrecht - bladmanager
Premium chocoladerecepten met natuurlijke ingrediënten en lekkere plantaardige vervangers voor zuivelchocolade zullen in 2023 een (veel) groter publiek kunnen bereiken.
De südback behoort tot de belangrijkste evenementen voor bakkers en banketbakkers in het Duitstalige gebied en het Europese buitenland. De vakbeurs die is afgestemd op de behoeften van de branche wordt jaarlijks of tweejaarlijks georganiseerd.
Onze vijf zintuigen stimuleren onbewuste prikkels. Prikkels die een klant kunnen verleiden tot extra aankopen. Maar, en nu wordt het interessant, je kan de prikkels ook bewust stimuleren en zo de omzet doen stijgen.
Chocolaterie reikt u continu vakkennis en oplossingen aan over de zoetwarenbranche. Word premiumlid en krijg toegang tot deze vakkennis en tal van andere voordelen.
Met zijn gamma zuiver elektrische bedrijfsvoertuigen, die de productiviteit en duurzaamheid verhogen zonder aan de capaciteiten of gebruikskosten te raken, zal Ford Pro de overgang naar elektrische bedrijfsvloten vergemakkelijken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.