Met Beyond Chocolate werkt de Belgische chocolade-industrie aan een shift naar meer duurzaamheidsinvesteringen. Op marktniveau wordt vooruitgang geboekt, maar er blijft werk op niveau van de telers. Dieter Devriendt
Welkom in de wereld van het paasfeest, een tijdloze traditie die al eeuwen teruggaat. Maar als het over lekker genieten gaat, hoef je je helemaal niet aan de tradities te houden! De chefs van onze Chocolate Academy hebben een exclusieve selectie innovatieve recepten gemaakt.
Met een rapport wordt jaarlijks de vooruitgang van Beyond Chocolate geboekstaafd. Het partnerschap voor een meer duurzame Belgische chocolade-industrie toont zich met de data uit het recentste jaarverslag op weg naar de doelen in 2025.
Chocolatiers nemen steeds meer het volledige proces zelf in handen, van het uitzoeken van de betere cacaobonen tot het roosteren en malen van de bonen tot de afgewerkte chocolade. Bent u volledig mee met het bean-to-barverhaal? Schrijf u dan in!
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.