- 01 juni 2018
- | Bron: Bakery
Gevulde mini-croissants
Gevulde mini-croissants I love the smile of my croissant in the morning Niets heerlijker bij het ontbijt dan een verkwikkende kop koffie en een lekkere croissant. Als daar een fruitig extraatje bij kan, dan is dat mooi meegenomen. Ook in de viennoiserie-afdeling wordt volop geëxperimenteerd met fruitige vullingen en toppings. Pluk de vruchten van deze trend met ons assortiment mini-gevulde croissants.Elk van deze gevulde mini-croissants hebben een goede balans tussen deeg, vulling en decoratie. De knapperige buitenkant en de smeuïge binnenkant vullen elkaar perfect aan. Laat ze 15 minuten ontdooien op kamertemperatuur. Bak ze daarna 15 minuten en deze mini-croissants zijn helemaal klaar.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.