Online magazines

19 januari 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

trends om in de gaten te houden
Als ondernemer is het uiterst belangrijk om de laatste trends op de voet te volgen. Eén van dé trends is de opkomst van vegan voedingsproducten. Ook het woord 'beleving' is alomtegenwoordig en wordt er meer dan ooit alles uit de kast gehaald om de klant naar de winkel te lokken. In welke mate bent u bezig met trends?
Marie Verhulst
Bladmanager
Van artisanale confiserie tot een groothandel in chocolade en terug naar het bereiden van artisanale pralines. Het verhaal van familiebedrijf Roose’s Chocolate World gaat al even mee. Toch blijven Wim Roose en zijn zonen...
Hoe presenteert u uw product? Tasty Present licht toe waarom zij voor de diensten van Total Packaging hebben gekozen.
Steeds meer Belgen streven een veganistisch leef- en eetpatroon na. Voor hen behelst dit echter meer dan alleen het vermijden van de consumptie van dierlijke producten. Het is een filosofie en een levenswijze,...
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
We konden Jean-Michel Perruchon strikken in Parijs, tussen zijn talloze reizen en gastcolleges. 30 jaar ononderbroken aan de top staan als ambassadeur van de patisserie kan niet anders vertaald worden in...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.