Online magazines

04 oktober 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

roger van damme, best pastry chef ter wereld
Roger van Damme is een allround vakman die liefst zijn kennis doorgeeft of deelt met vakgenoten. "Noem me maar een apostel van de zoete zondes", onderlijnt hij. "Zowel vaktechnisch als communicatief, zelfs zakelijk wil ik mijn positieve en negatieve ervaringen delen met de jeugd die nog aan het begin van hun carrière staan."

Jade Lambrecht - bladmanager
"Op het eigenste moment besef je het niet maar wanneer de gidsen het jaar erop uitkomen of de Chefs Awards worden uitgeroepen voel je pas dat je erbij hoort, dat je tussen andere culinaire sterren komt te staan als kleine patissier uit Antwerpen."
Uw vakblad trok naar het West-Vlaamse Bredene en klopte aan bij Anthony Lams, de meester in marsepein. "Ik laat jullie graag zien hoe we een guitig sinterklaasfiguurtje maken in amper 15 minuten", aldus Anthony. Laat u inspireren!
De südback behoort tot de belangrijkste evenementen voor bakkers en banketbakkers in het Duitstalige gebied en het Europese buitenland.
Professional Media Group (PMG) is op zoek naar redactioneel en commercieel talent. Houdt u van uitdagingen en gaat u tot het uiterste om in uw opdracht te slagen? Dan bent u de collega die we zoeken. Kijk snel naar onze vacatures en laat wat van u horen.
Ford Pro Service is een cruciaal element van het Ford Pro-ecosysteem en levert een maximale uptime door geconnecteerde voertuiggegevens aan een ongeëvenaard dealernetwerk te koppelen om klanten en hun voertuigen mobiel te houden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.