Online magazines

04 augustus 2020 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

dit las u het meest
Het eerste halfjaar van 2020 zit er al op. Tijd om even terug te blikken op wat u het meest gelezen heeft. Inspirerende verhalen, trends en praktische tips nemen duidelijk de overhand. Ook in de tweede helft van dit jaar zal Chocolaterie u verder blijven prikkelen met dergelijke content!

Invriezen van pralines heeft enkele markante voordelen. Meer planningsmogelijkheden, een hoger productierendement en minder risico op vetbloem, om er maar enkele te noemen. Maar toch zijn er enkele aandachtspunten. Wie er geen...

Chocoladeversieringen scoren nog steeds het beste. Hier kunnen patissiers en chocolatiers zich ook heel makkelijk mee onderscheiden en een meerwaarde bieden dankzij gepersonaliseerde decoraties....

Wittamer is een huis van vertrouwen. Hofleverancier, internationaal lid Relais & Desserts en al meer dan 100 jaar bewaker van tradities! Chocolaterie sprak met Christophe Roesems, al meer dan 30 jaar trouwe soldaat in het atelier+...

Veertien jaar geleden openden Brecht en Liesbet, toen nog prille geliefden, hun eigen bakkerij Painture in Oedelem. Er waaide meteen een verfrissende maar vooral verrassende wind door het dorp. De naam die ze gekozen hebben...
De geschiedenis van guimauve, spek en marshmallow is terug te voeren naar dezelfde oeroude stamvader. Vandaag spreken deze zoetwaren een publiek aan van 4 tot 99 jaar. Terwijl de verkoop van guimauves vooral boomt rond...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.