- 10 juli 2017
Geheimen van ganachevulling ontsluierd
Geheimen van ganachevulling ontsluierd Presentatie Cacaolab tijdens Chocolate Innovation Conference op 28 september Naast notenvullingen zijn ganaches wellicht de meest gebruikte vullingen in pralines. Ondanks het veelvuldig gebruik door chocolatiers en de uitdagingen gelinkt aan deze complexe vulling, werd er tot een aantal jaar geleden nauwelijks wetenschappelijk onderzoek verricht naar deze vullingen. Daar is de laatste jaren verandering ingekomen, dankzij Cacaolab en de Universiteit Gent. Tijdens deze presentatie op de Chocolate Innovation Conference worden de geheimen van een ganachevulling ontsluierd. Zo wordt dieper ingegaan op de structuur van verschillende types ganaches en de rol van de productiemethode, op de mogelijkheden om de houdbaarheid te verlengen en ten slotte komt ook suikervervanging in ganaches aan bod. Spreker:Ir. Claudia Delbaere (Project Manager Cacaolab) Back-up: Prof. dr. ir. Koen Dewettinck (Professor Universiteit Gent, CEO Cacaolab) Meer info ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.