- 04 december 2017
Trend: minder suiker
Trend: minder suiker Barry Callebaut speelt in op wereldwijde trend met vijf gezonde oplossingen voor suiker Suikergerelateerde gezondheids- en welzijnskwesties staan hoog op de agenda van consumenten, vooral onder millennials en ouderen die bewust bezig zijn met hun gezondheid. Vandaag de dag probeert 49% van de consumenten wereldwijd zijn suikerconsumptie te verminderen. Gezonde alternatieven voor snacks en maaltijden zijn een internationale, groeiende trend waar Barry Callebaut op inspeelt met continue investeringen in O&O. De firma ontwikkelde een compleet aanbod van vijf gezonde zoetoplossingen voor chocolade en stelde ook een toolbox samen van suikervervangingstechnologieën voor klantspecifieke ontwikkelingen. Een eerste oplossing is de hoeveelheid suiker met minstens 30% terug te dringen. De pure en melkchocolade bevat een mix van voedingsvezels die de suiker gedeeltelijk vervangt tewijl de chocolade zijn zoete smaak behoudt. Daarnaast is er ook een reeks recepten ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.