Trend: minder suiker  

Trend: minder suiker

Trend: minder suiker Barry Callebaut speelt in op wereldwijde trend met vijf gezonde oplossingen voor suiker Suikergerelateerde gezondheids- en welzijnskwesties staan hoog op de agenda van consumenten, vooral onder millennials en ouderen die bewust bezig zijn met hun gezondheid. Vandaag de dag probeert 49% van de consumenten wereldwijd zijn suikerconsumptie te verminderen. Gezonde alternatieven voor snacks en maaltijden zijn een internationale, groeiende trend waar Barry Callebaut op inspeelt met continue investeringen in O&O. De firma ontwikkelde een compleet aanbod van vijf gezonde zoetoplossingen voor chocolade en stelde ook een toolbox samen van suikervervangingstechnologieën voor klantspecifieke ontwikkelingen. Een eerste oplossing is de hoeveelheid suiker met minstens 30% terug te dringen. De pure en melkchocolade bevat een mix van voedingsvezels die de suiker gedeeltelijk vervangt tewijl de chocolade zijn zoete smaak behoudt. Daarnaast is er ook een reeks recepten ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.