STIJLVOLLE VERPAKKINGEN VERHOGEN DE AANTREKKINGSKRACHT

Unieke chocoladeproducten verdienen dito outfit

Unieke chocoladeproducten verdienen dito outfitDe kleren maken de man. En dat geldt ook een beetje voor chocoladeproducten: met een mooi, uniek én perfect zittend jasje geeft u uw creaties nét dat tikje meer. Qua materialen kunt u kiezen voor transparante verpakkingen, blik, karton of een combinatie. De sluitingen en de afwerking aan de binnenkant maken het geheel af.

SAMENGEVAT

  • Transparante dozen zetten uw creaties in de spotlights.
  • Kartonnage biedt de ruimste keuze in kleur en luxeafwerking.
  • Met een gecombineerde verpakking versmelt u de voordelen van karton (luxe-uitstraling) met de voordelen van pvc (transparantie).
  • Grote troef van blik: duurzaamheid.
  • Transparante zakjes: hoe helderder, hoe duurder.

TRANSPARANTE DOZEN

Uw product in de spotlights

TRANSPARANTE DOZENTransparante dozen (pvc of pet) hebben als grote voordeel dat ze niet zozeer de verpakking, maar wél de verpakkingsinhoud in de spotlights zetten: uw creatie(s). Zeker in speciaalzaken, die vooral bezocht worden door consumenten die 'value for money' verkiezen boven spotgoedkope massaproductie, is dat een interessante troef. Dit type consument koopt immers met een kritisch oog: hij wil de beloofde meerwaarde (hoge afwerkingsgraad/kwaliteit/originaliteit) van uw producten in een oogopslag bewezen zien.

Voor elke product een transparant jasje op maat

Weinig kans dat u in het standaardassortiment niet de gewenste maat vindt. Sommige fabrikanten hebben ruim honderd modellen op stock, variërend van rechthoekige, vierkante en ronde dozen tot koker-, hartjes- en piramidevormige modellen, regeldoosjes en doosjes afgestemd op het formaat van bijvoorbeeld karakken of macarons. De meeste transparante dozen zijn standaard voorzien van een bodem van goudkarton. Naast modellen met een transparant opzetdeksel en potjes met een luchtdicht aluminium deksel omvat het assortiment ook een brede waaier van vouwdozen, die desgewenst met stevige kartonnen bases, tops en bottoms in een kleur naar keuze kunnen worden afgewerkt.

Meer weten over

VERPAKKINGEN
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.