- 25 mei 2020
- | 7 min. leestijd
Snacking zit ontegensprekelijk in de lift
Consumenten snacken steeds vaker tussendoor. Met allerhande repen, gedrageerde producten of verrassende truffels komt u aan deze behoefte tegemoet. Besteed hierbij voldoende aandacht aan gezonde ingrediƫnten zoals noten, zaden, gedroogde vruchten en zelfs plantaardige alternatieven voor room. Beperk eveneens het suikergehalte. Producten die bovendien enkele weken houdbaar zijn, garanderen een rendabele productie.
Gratis verder gaan?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.