Aan de slag met likeurpralines

Aan de slag met likeurpralines  

Likeur en chocolade, het vormt een gedroomd huwelijk. Er mag tegenwoordig dan wel spanning heersen rond alcohol, voor pralines vormt het natuurlijke product een ontegensprekelijke toegevoegde waarde. Naast zijn functie als aromadrager en -versterker heeft het ook een positief effect op de houdbaarheid van de praline. De usual suspects zoals advocaat, cognac en fruitige likeuren worden nog steeds vaak gebruikt, maar chocolatiers experimenteren tegenwoordig ook gretig met hippe producten zoals gin en cocktails.

Sorry, dit is een premium artikel

Dit artikel is exclusief beschikbaar voor abonnees. Abonneer je nu en krijg toegang tot alle artikels.

Ontdek onze abonnementsformules

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.