- 28 september 2020
- Door Pascal Vandenberghe
- | 5 min. leestijd
Aan de slag met likeurpralines
Likeur en chocolade, het vormt een gedroomd huwelijk. Er mag tegenwoordig dan wel spanning heersen rond alcohol, voor pralines vormt het natuurlijke product een ontegensprekelijke toegevoegde waarde. Naast zijn functie als aromadrager en -versterker heeft het ook een positief effect op de houdbaarheid van de praline. De usual suspects zoals advocaat, cognac en fruitige likeuren worden nog steeds vaak gebruikt, maar chocolatiers experimenteren tegenwoordig ook gretig met hippe producten zoals gin en cocktails.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.