- 06 december 2018
- | 4 min. leestijd
Olivier Willems Chocolatier
Olivier Willems Chocolatier zag zijn aanbod de voorbije jaren evolueren: massa maakte plaats voor degustatie. De pralines werden kleiner, de keuze in holgoed en sierstukjes beperkter. Door de verfijning van het assortiment kon de chocolatier rekenen op een nieuw, jonger cliënteel. Alleen de winkel zelf paste nog niet volledig in dit plaatje. Daarom werd er dit jaar geïnvesteerd in een totaalrenovatie van winkel en atelier. Het resultaat is een open ruimte, waar het atelier deel van uitmaakt, met een modern interieur en de nodige flexibiliteit.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.