- 26 mei 2020
- Door Heleen Castel
- | 4 min. leestijd
CHOCOLATIERS BEANTWOORDEN VRAAG NAAR VEGANISTISCHE CONFISERIE
Speel mee op de golven van de Evolutie
De vegan scene in België is eerder beperkt als je die vergelijkt met de community's in Groot-Brittannië, Duitsland en de VS. Maar dat hoeft niet te betekenen dat klanten met een veganistische levensstijl niet kunnen genieten van zoetigheden. Steeds meer chocolatiers proberen zich met een veganistisch assortiment te onderscheiden en spelen zo in op deze nichemarkt. Wat is veganistische confiserie nu precies, hoe kan je het als chocolatier zelf maken en welke labels zijn er beschikbaar? Je ontdekt het hier.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer