- 10 februari 2020
- Door Charlotte De Noose
- | 8 min. leestijd
Giot, de 'haute couture' in patisserie, ziet toekomst rooskleurig in
Raphaël Giot is een naam die bij de lezers misschien wel een belletje doet rinkelen. De man won tien jaar geleden de bronzen medaille op de Coupe du Monde de la Pâtisserie. En dat heeft hem geen windeieren gelegd. Zijn klanten weten dat nog altijd van die wereldbeker en voor Raphaël Giot is het ook nu nog elke dag opnieuw een plezier om te experimenteren en smaken te verbeteren. In juli 2019 opende patisserie Giot een mooie zaak in Lasne, met verschillende ateliers. Het interieur is strak en minimalistisch opgevat, net zoals de verfijnde creaties van patisserie Giot, waarin elk ingrediënt precíés gedoseerd is.
Dit is een premium artikel
Abonneer om dit artikel te lezen
Gratis beperkte toegang
Registreer en ontvang wekelijks toegang tot PREMIUM artikels
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.