- 20 december 2023
- Door Charlotte De Noose
Met Pasen inspiratie te over
De chocoladesector kent haar traditionele piekperiodes, en ook qua inspiratie is de paasperiode steevast een voltreffer. Holle chocoladefiguren in melk én de chocolade-eitjes blijven de toppers in het paasassortiment, maar ook chocolademacarons en -cupcakes winnen aan terrein. Het rijtje van de smaken van de vullingen wordt in 2024 nog langer, terwijl de gezondheidstrend zich ook in het paasassortiment doet gelden.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.