Tal van opties voor langere houdbaarheid  

Tal van opties voor langere houdbaarheid

Om uw bereide gerechten efficiënt en voedselveilig te verpakken, hebt u de keuze tussen verschillende verpakkingsmethoden. Van klassiek verpakken in een pot met een al dan niet te verzegelen deksel, over sealen waarbij u de voeding in een bakje/schaaltje afgedekt met folie bewaart, tot het vacuümverpakken. Zowel bij het sealen als vacuümverpakken kunt u ook nog kiezen voor verpakken onder MAP. U bewaart uw bereide gerecht dan onder een aangepaste atmosfeer. Wat zijn de voordelen en aandachtspunten van deze methoden? En op welke investeringskost moet u rekenen?

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.