- 01 februari 2019
- Door Karin Blacow
- | 3 min. leestijd
- | Bron: Foodprocess
Communicatie sleutel tot veilig voedsel
Hoe vaak gaat een engineer de vloer op om een aangekochte of ontworpen machine schoon te maken en te ervaren waar de moeilijkheden liggen? Hoe vaak beslist de schoonmaakverantwoordelijke mee over ontwerpen? Begrijpt deze persoon daadwerkelijk hoe complex ontwerpen is? Communicatie hoort centraal te staan en is de sleutel tot succes.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.