- 03 december 2019
- Door An De Maere
- | 5 min. leestijd
- | Bron: Bakery
Fruit, natuurlijke bron voor vele toepassingen
Fruit is een alomtegenwoordige grondstof in de bakkerijwereld. Van vers en diepvries fruit over gedroogde en gekonfijte varianten tot fruitpuree en fruitvullingen. Net zoals in andere sectoren zijn productkennis en innovatie hier onontbeerlijk. In dit artikel belichten we het gebruik, de voordelen en de valkuilen van elke productsoort. Zo kunt u de juiste variëteit en de beste kwaliteit selecteren voor elke nieuwe creatie. Daarnaast zetten we ook de belangrijkste trends uit de fruitwereld op een rijtje. En tot slot serveren we u een aantal inspirerende recepten voor het eindejaar.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.