- 28 februari 2019
- | 3 min. leestijd
- | Bron: Delicatesse
Bioboer installeert zelf slagersatelier met behulp van Beco
Ergens diep verscholen in de Ardennen ligt Tenneville, een oase van rust en stilte gelegen in de groene driehoek gevormd door La Roche-en-Ardenne, Marche-en-Famenne en Bastogne. Hier staat de bioboerderij van Vanessa Bruyninckx, Patrick Feller en hun drie kinderen. Hun boerderij is gericht op extensieve veeteelt van varkens, runderen en schapen. Alles wordt er zelf geproduceerd, van biovoeding voor de dieren tot pasteien, worsten, pensen, pekelvlees enz. Patrick bewerkt alles van kop tot staart, Vanessa creƫert recepten en samen verkopen ze de producten in hun eigen slagerij. Hun atelier richtten ze volledig zelf in met (stock)materialen van Beco.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.