Welke fijnproever slaat nu een stukje chocolade af als extraatje bij een kop geurende koffie of thee? Die twee warme dranken matchen bij uitstek uitstekend bij chocolade. Het loont dus om een aanbod koffie en/of thee ook aan uw assortiment toe te voegen. Lees er alles over in het digitale magazine Koffie en thee.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Koffie en thee
Lees het digitale magazine over koffie en thee. Ontdek hoe originekoffies en artisanale warme dranken perfect aansluiten bij chocolade, hoe vacuüminfusies de smaak optimaal bewaren, en hoe thee en koffiebeleving kansen bieden.
Verbruikt u meer dan 100.000 kWh per jaar? Mijnenergie.be helpt ook grootverbruikers besparen. Vergelijk eenvoudig offertes op maat van uw bedrijf en verlaag uw energiefactuur.
Ter Groene Poorte vernieuwt opleiding tot chocolatier
Met de start van het schooljaar 2025-2026 geeft Ter Groene Poorte de zevende leerjaren (specialisaties) een inhoudelijke facelift waardoor hun studenten sterker dan ooit naar het werkveld kunnen.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.